Web

Nettsider, nettbutikker, programmering, hosting & drift av nettsider

Web

En nettside skal skape tillit, engasjement, nysgjerrighet og ikke minst interesse.

Det er kanskje fort gjort å undervurdere viktigheten av nettsider. Men hva hadde egentlig en butikk vært uten et utstillingsvindu? Et utstillingsvindu viser frem produkter og frister den potensielle kunden til å kjøpe. 

En nettside eller nettbutikk har mange jobber. Den skal skape tillit, engasjement, nysgjerrighet og ikke minst interesse. Den skal også følge trender og være levende. Vi vet hva som skal til for å lage en nettside som svarer til markedets behov, samtidig som vi ivaretar din identitet. 

Web:

Arbeid med nettsiden til en kunde

Nettside

Hvor viktig er det å ha en god nettside?

Svaret er ganske enkelt. Nettsiden er stedet hvor det hele starter, stedet som skal gi besøkende et førsteinntrykk som sitter. Det er nettopp her du har muligheten til å presentere din visjon og underbygge din identitet. 

Hva er en god nettside?

En god nettside skal ikke bare fange besøkende. Den skal også skape tillit. Hva skal til for at kunden tar kontakt? Dette, i tillegg til design, brukervennlighet, innhold og personlighet, er noe vi vektlegger i vårt arbeid med nettsideproduksjon.

Vi ønsker at kunden skal ta steget fra vindusshopping til ønsket handling. Dette oppnås når et samlet team av grafiske designere, webutviklere og innholdsprodusenter jobber tett og systematisk. 

Er du på utkikk etter en ny nettside eller en oppussing? Vi samler våre ivrigste sjeler til et møte meg deg, slik at vi kan finne de beste løsningene sammen.

Nettsiden til Nedre slottsgate

Nettbutikk

Ønsker du å øke inntektene dine og nå flere kunder? En nettbutikk kan være svaret!

For at en nettbutikk skal være brukervennlig og sømløs, må flere ulike løsninger snakke sammen. Lagerbeholdning, logistikk og IT-systemer må være på plass, i tillegg til at designet skal representere bedriften. Kravene som stilles til din nettbutikk er stadig mer krevende, og om besøkende ikke føler seg trygg og ivaretatt er veien kort til konkurrenten din.

Nettbutikken til Interform
Nettbutikken til PCM, Oceantech og Strongbody

Med viktig input fra deg designer vi en nettbutikk med brukerne og deres behov i sentrum. Du får en nettbutikk som er tilpasset alle typer enheter og skjermer, slik at brukeropplevelsen blir helt optimal. Vi benytter en av verdens største løsninger, WooCommerce, og skreddersyr løsningen for deg.

Programmering

Automatisering og effektivisering av hverdagen er musikk i ørene hos de fleste som driver en bedrift. Sammen med deg kan vi finne de beste løsningene for å oppnå nettopp dette. Med skreddersydd programmering som dekker både dine og dine kunders behov, vil du få mer tid til rådighet.

Vi hjelper deg med programmering og utvikling for og mellom ulike websystemer.

Trenger du integrasjoner mot ulike tredjepartssystemer? Ta en prat med oss.

Dette har vi mye erfaring med:

  • Integrasjoner
  • Fraktløsninger
  • Lagersystemer
  • Produktinformasjonshåndtering

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.