Innholdsproduksjon

Er du ute etter en oppussing av din bedrifts identitet?

Innholdsproduksjon

Hvorfor er innholdsproduksjon viktig? Hvilken effekt har godt innhold? 

Hvorfor er innholdsproduksjon viktig? Hvilken effekt har godt innhold? 

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu. 

Fortell oss hva du ønsker, enten det er helhetlig presentasjon av bedriften, informasjonsdeling eller mer detaljerte filmer som presenterer en tjeneste, produkt eller stemning.

Innholdsproduksjon:

Foto

Et bilde på riktig sted skal fortelle riktig historie.

Innholdsproduksjon

Dronefoto

Ved hjelp av dronefoto leverer vi unike og spektakulære bilder fra et perspektiv som ikke er like tilgjengelig for alle. Dronefoto kan brukes i flere ulike sammenhenger, som eiendomsfotografering, landbruksfotografering, kartlegging, eller til å ta bilder av kommersielle bygninger.

Produktfoto

Vi leverer produktfotoene du trenger, uansett om det er smått eller stort. Det kan være alt fra enkelte varer til komplekse, sammensatte produkter. Det gir deg muligheten til å formidle produktet på en visuelt tiltalende måte, og kan være nødvendig for å vise produktet i nettbutikker eller kataloger.

Portrettfoto

Portrettfoto er et av de mest viktige verktøyene for markedsføring og presentasjon av bedrifter. Det hjelper til med å bygge tillit og troverdighet mellom deg, ditt produkt eller tjenesten og dine kunder. Det er viktig at du velger profesjonelle bilder som gjenspeiler hvem byggeklossene i bedriften din er.

Stilig bilde av en mann på et åpent torg
To damer på skogstur
Anleggsmaskin i arbeid

Boligfoto

Boligfoto gir deg muligheten til å presentere boligen på en visuelt tiltalende måte, og kan være nødvendig for å vise boligen i annonser eller på nettsider. Godt utført boligfotografering kan øke salget eller leie av boligen og formidle boligen på en visuelt tiltalende måte.

Matfoto

For restauranter er gode matfoto viktig for å trekke inn kunder og bygge en sterk og fristende merkevare. Et godt matbilde kan få seerne til å smake maten på avstand og oppmuntre dem til å bestille eller besøke restauranten. Vi har lang erfaring med matfoto fra mange ulike restauranter.

Portrettfoto
Dame på tur med en hund
Man som sveiser
Portrettfoto av en hotelldirektør
Sportsfoto av menn som spiller ishockey

Sportsfoto

Gode sportsbilder har også evnen til å vekke interesse og forsterke den opplevelsen som mange mennesker har når de følger idrett. I tillegg kan de visuelle elementene i gode sportsbilder bidra til å synliggjøre virksomheten, noe som er spesielt viktig for mindre organisasjoner som prøver å bygge sin identitet.

Reklamefoto

Profesjonelle reklamebilder hjelper deg å fange oppmerksomheten til et publikum og hjelpe med å levere et budskap, et merke eller produkt på en effektiv måte. Reklamebilder har også potensialet til å vekke følelser hos seere, som kan være et kraftig virkemiddel. Gode reklamebilder legger også troverdighet til bedriftens presentasjon, da visuelt tiltalende grafikk kan demonstrere kvalitet og profesjonalitet.

Video

Videobanner

Videobanner er en form for reklame som brukes på nettsider eller i sosiale medier. Det gir deg muligheten til å formidle et produkt eller en tjeneste på en visuelt og lydmessig tiltalende måte til din målgruppe.

Kinoreklame

Dette er et kraftig verktøy for å nå ut til et stort publikum. Det gir deg muligheten til å informere mange mennesker om dine produkter og tjenester. Kinoreklamer blir dessuten veldig ofte husket på i lang tid. husker din kampanje når de ser den på kinolerretet. 

Dokumentar

Dokumentarfilm er et perfekt verktøy for å formidle en historie eller et budskap om virkelige hendelser eller personer. Det kan være alt fra en kort dokumentarfilm til en lengre film og kan være om et bredt spekter av emner. Vi sørger for å fange historien eller budskapet på en ærlig og troverdig måte.

Arbeid med varmt metall

Dronevideo

Med droneopptak får du spektakulære videoer fra et perspektiv som ikke er tilgjengelig for tradisjonelle metoder. Det gjør det også enklere å se steder fra et helhetlig perspektiv, siden du kan fly langt nok unna for å fange hele scenen i et opptak sammenlignet med manuell tilstedeværelse.

Reklamevideo

Reklamevideoer er et ypperlig verktøy for å formidle et produkt eller en tjeneste på en visuelt og lydmessig tiltalende måte. Det kan være alt fra en kort video til en lengre reklamefilm, og kan brukes i ulike medier som TV, sosiale medier, eller på nettsider.

Tekstforfatting

Tekstforfatting er et viktig, og kanskje undervurdert, kommunikasjonsverktøy. Det er viktig å ha en god forståelse av målgruppen, formidle budskapet eller produktet på en klar og forståelig måte, og å bruke søkemotoroptimalisering (SEO) for å øke synligheten til nettsiden.

Det er også viktig å strukturere teksten for enkel lesbarhet og å inkludere call-to-action elementer for å øke konverteringer. Godt utført tekstarbeid kan øke trafikken til siden, øke konverteringer og formidle budskapet eller produktet på en klar og engasjerende måte.

Dette gjør vi

  • Klar og engasjerende presentasjon av budskapet/produktet
  • Informative og engasjerende tekst
  • God lesbarhet
  • God brukeropplevelse
  • Fokus på målgruppen
  • Viktig for søkemotoroptimalisering (SEO)
  • Økt konverteringer og salg
Tekstforfatter Maria Øyen

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.