Innholdsproduksjon

Foto, video & tekstforfatting

Er du ute etter en oppussing av din bedrifts identitet? Vil du skape økt gjenkjennelseseffekt og nysgjerrighet? 

Hvorfor er innholdsproduksjon viktig? Hvilken effekt har godt innhold? 

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu. 

Fortell oss hva du ønsker, enten det er helhetlig presentasjon av bedriften, informasjonsdeling eller mer detaljerte filmer som presenterer en tjeneste, produkt eller stemning. 

Video

Video er uten tvil den mest effektive måten å kommunisere ditt budskap på. Forbrukere ønsker video som medium og markedsføringseffekten er større enn noensinne. Vi sørger for profesjonell gjennomføring fra idestadiet til ferdig produkt, og synliggjør dine styrker i verdens mest effektive medium.

Foto

Et bilde på riktig sted skal fortelle riktig historie. 

Våre fotografer kombinerer sitt fag med kommersiell innsikt, og gir bildene en historie som sender oppmerksomhet i riktig retning.

Din nettsides uttrykk defineres i stor grad ut fra kvaliteten og tanken bak dine bilder. Med en bildebank basert på dine forretningsområder har du alltid materiell når du skal kommunisere et budskap.

Hjelp kundene dine med å bli kjent med deg på et mer personlig nivå. Våre fotografer vil bidra til at du fremstår inviterende og profesjonell. 

Tekst

Hva er rollen til teksten din? Hva ønsker du å formidle, og hva vil du oppnå?

Tekst er et godt verktøy for å pirre potensielle kunders nysgjerrighet og samtidig gi de det svaret de er ute etter. På forhånd er det viktig å kartlegge hvem du snakker til, og hva slags rolle teksten skal ha. Kanskje ønsker du å ha en jevnlig oppdatert blogg på nettsiden din, et nyhetsbrev eller en artikkel.

Med engasjerende innhold på alle plattformer når du frem til de riktige folkene. Med SEO-vennlig tekst når du også frem til Google. Vi vet hva som skal til for å få nettsiden din synlig på Google, samtidig som vi ivaretar den fremtoningen du selv ønsker. 

Ved hjelp av skriveverksted med god dialog og brainstorming, får du en tekst du stolt kan pryde nettsiden din og andre kanaler med.