Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler?

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Med annonsering på Google og sosiale medier møter du kunden på ulike steder i kundereisen. Annonsering på Google gir kunden en direkte løsning på sitt behov, mens annonsering på for eksempel Facebook vekker interesse og skaper nysgjerrighet. 

Vi følger opp kampanjer og bruker mye tid på å optimalisere struktur og økonomi slik at bedriftens ROI og ROAS blir best mulig.

Sammen finner vi dine viktigste målgrupper, og retter annonsene mot de riktige menneskene.

Digital markedsføring:

Digital markedsføring

Google Ads

Med Google Ads kan du promotere produktene dine på flere måter. Du kan ha søkeannonser, som dukker opp i søkeresultatet når potensielle kunder søker etter dine produkter eller tjenester. Den store fordelen her er at de som søker allerede er i kjøpsmodus og dermed oppsøker akkurat deg. 

Google Display Ads

Google Display-annonser er et svært nyttig verktøy for å oppnå høy synlighet på nett. Man har mange valgmuligheter når det kommer til målretting og annonseoppsett. Vi lager dynamiske reklamekampanjer som er spesielt designet for dine målgrupper. Denne typen annonser leverer resultater med en rekke ulike formater, inkludert videoer, stillbilder og HTML5-bannerannonser.

Søkeannonser

Med smart bruk av søkeord og annonsetekst i søkeannonser på Google, kan man komme svært langt. Det fine med slike annonser er at de rettes direkte mot de som er mest interessert i produktene dine. Vi optimaliserer og jobber med annonsene jevnlig, og har hele tiden fokus på kvalitet, resultater og økonomi i kampanjer.

YouTube annonser

YouTube annonser er en effektiv måte å nå et større publikum på og øke synligheten for et produkt eller en tjeneste. Dette vil igjen øke merkevarebygging, tiltrekke flere kunder og øke omsetningen din. Her er det også mange muligheter når det kommer til målretting, og man kan velge helt spesifikke interesser og intensjoner hos de man ønsker å treffe. Ved at vi har innholdsproduksjonen inhouse, sørger vi for at videoen er helt optimalisert til ønsket format og mål.

Annonsering på SoMe

Facebook Ads

Nå dine målgrupper direkte gjennom Facebook annonser! Vi kan hjelpe deg å skape målrettede annonser som når ut til dine ønskede kunder. Facebooks brukerdata gir deg mulighet for å nå ut til en spesifikk målgruppe basert på demografi, interesser og adferd.

Snapchat Ads

Nå unge og tech-savvy kunder med Snapchat annonser! Snapchat gir deg muligheten til å nå ut til en ung og engasjert målgruppe gjennom kreative og interaktive annonser. Snapchat annonser kan være i form av bilder, videoer, filter eller kart, og gir deg mulighet for å skape en unik og minneverdig opplevelse for målgruppen din.

TikTok Ads

Nå en global og ung målgruppe med TikTok annonser! TikTok gir deg muligheten til å nå ut til en bred og internasjonal målgruppe ved hjelp av korte videoer og musikk.

Instagram Ads

Nå dine målgrupper på en visuelt appellerende måte med Instagram annonser! Instagram gir deg muligheten til å nå ut til en bred og engasjert målgruppe gjennom bilder og videoer.

Pinterest Ads

Nå dine målgrupper gjennom deres interesser med Pinterest annonser! Pinterest gir deg muligheten til å nå ut til en engasjert målgruppe basert på deres interesser og hobbyer ved hjelp av visuelle elementer.

Grafisk annonse for Nidaros hockey
Grafisk annonse for jobpark

SEO

Men hva med organisk trafikk?

SEO er et nyttig verktøy for å øke relevant, organisk trafikk til nettsiden. Du forteller oss dine prioriterte behov, og vi sørger for at du blir synlig på Google. Ved hjelp av tekniske og tekstmessige grep løfter vi nettsidens synlighet. 

Hvorfor det er lurt å jobbe med SEO:

  • Økt trafikk: En høyere rangering kan føre til økt organisk trafikk til nettsiden din.
  • Kostnadseffektivt: SEO er ofte mer kostnadseffektivt enn å betale for annonsering.
  • Lenger levetid: En godt rangert nettside kan fortsette å generere trafikk over tid.
  • Økt konvertering: En høyere rangering kan føre til at flere besøkende konverterer til kunder.
  • Forbedrer brukeropplevelsen: Å optimalisere nettsiden din for søkemotorer kan også føre til en bedre brukeropplevelse.
Nettside på laptop, nettbrett og mobiltelefon

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.