Nettside

Trenger du en profesjonell nettside for å utvide din online tilstedeværelse?

Nettside

Hvor viktig er det å ha en god nettside?

Svaret er ganske enkelt. Nettsiden er stedet hvor det hele starter, stedet som skal gi besøkende et førsteinntrykk som sitter. Det er nettopp her du har muligheten til å presentere din visjon og underbygge din identitet. 

Hva er en god nettside?

En god nettside skal ikke bare fange besøkende. Den skal også skape tillit. Hva skal til for at kunden tar kontakt? Dette, i tillegg til design, brukervennlighet, innhold og personlighet, er noe vi vektlegger i vårt arbeid med nettsideproduksjon. Vi ønsker at kunden skal ta steget fra vindusshopping til ønsket handling. Dette oppnås når et samlet team av grafiske designere, webutviklere og innholdsprodusenter jobber tett og systematisk. 

Er du på utkikk etter en ny nettside eller en oppussing? Vi samler våre ivrigste sjeler til et møte meg deg, slik at vi kan finne de beste løsningene sammen.

Nettside med responsivt design

Analyseverktøy for å måle trafikk og brukeratferd

Analyseverktøy som måler trafikk og brukeratferd på nettsider hjelper deg å samle inn, analysere og forstå data om hvordan brukere interagerer med nettsiden din.

Dette kan inkludere data som sidevisninger, tid brukt på nettsiden, hvilke sider som besøkes oftest, hvor brukerne kommer fra, hvilke nettlesere og enheter som brukes og hvor langt brukerne scroller ned på en side.

Call to Actions

Call-to-actions er knapper eller lenker som oppfordrer brukeren til å gjøre en ønsket handling, som å kjøpe et produkt eller melde seg på nyhetsbrev. Disse knappene eller lenkene bør være lett synlige og tydelig formulert. Vi vet hvilke fraser og knapper som funker!

Tilgjengelighet

En nettside skal være lett tilgjengelig for alle brukere, inkludert de som har funksjonshemninger. Tilgjengelighet inkluderer å sikre at nettsiden er lett å navigere, har god kontrast og er godt strukturert, samt at det er lett å forstå og bruke innholdet på nettsiden.

En nettsiden til Ela Frisør

Brukervennlighet

Brukervennlighet er viktig fordi det hjelper brukeren å finne det de leter etter på nettsiden raskt og effektivt. Det kan også bidra til å øke konverteringsraten, redusere bounce rate og øke tid brukt på nettsiden.

Responsiv design

Få en nettside som ser fantastisk ut på alle enheter med responsivt design. Uansett om kundene dine bruker en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, vil nettsiden din alltid være optimalisert for enkel navigering og godt utseende.

Kontaktpunkter

Kontaktpunkter er steder på nettsiden der brukeren kan kontakte deg. Dette kan være kontaktskjemaer, e-postadresser, telefonnumre eller lenker til sosiale medier. Ved å ha flere kontaktpunkter og kort vei til disse, viser du at du har kundeservice i fokus.

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.