Digitalt Design

Webdesign, animasjoner og grafiske annonser

Webdesign

Det er mye arbeid som ligger bak en god nettside. Webdesign er en av hjørnesteinene i slike prosjekter, og dette er noe vi har mye fokus på. I vårt arbeid med alle nettsider lager vi alltid skisser først, slik at design og brukeropplevelse får prioritet. Skissene utarbeides ut fra kundens ønsker og profil, og vi sørger alltid for at de er helt optimalisert til alle typer skjermer.

Digitalt design

Animasjoner

Vi skaper et levende uttrykk på de plattformene du selv ønsker, enten det er på nettsiden eller i annonser. Elementer av animasjon gjør deg til en spennende aktør som skiller deg litt ut. 

Når du kommuniserer med animasjoner, vil du kunne styrke merkekjennskapen og underbygge fordelene med dine tjenester eller produkt. Dette vil igjen øke sjansen for flere kunder. 

Vi skreddersyr små og store animerte elementer til deg og ditt behov.

Grafiske annonser

For å styrke merkevaren din, må du synes. Dette hjelper vi deg med!

Vi lager grafiske annonser som promoterer både deg, tjenestene dine og eventuelle kampanjer du kjører. Ved hjelp av kompetanse og kunnskap om hva som fungerer på hvilke plattformer, sørger vi for at du når ut til målgruppen din. 

Med en oppskrift som består av inspirasjon, idémyldring og kreativitet, formidler vi ditt budskap på en spennende og engasjerende måte.

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.