Branding

Logo, profilhåndbok, typografi og flyer

Et eksempel på branding

Branding

Branding er viktig fordi det gir bedriften din en unik personlighet og skiller deg ut fra konkurrentene. Vi gir deg en konsistent visuell profil til bruk i alle kanaler, fra nettside til sosiale medier, slik at kunder enkelt kan gjenkjenne og koble deg til din merkevare.

Det er opp til deg hva du ønsker at logoen og profilen skal inneholde, mens vi sørger for å fremheve bedriftens verdier visuelt.

Logo

Visste du for at logoen er bærebjelken for hele profilen din?

En logo skal kommunisere eierskap, kvalitet og verdier. Den skal også ha en gjenkjennelseseffekt, og skape trygghetsfølelse hos eksisterende og potensielle kunder. Kort sagt skal den gjenspeile bedriften. 

Vi er opptatt av å finne kjernen i identiteten og merkevaren. Når vi lager en logo, er det alltid med tanke på at den skal fungere som en rød tråd i all kommunikasjon og markedsføring. Sammen med deg finner vi identiteten og uttrykket du ønsker å formidle.

Logoen til Rosenborggården
Profilhåndbok

Profilhåndbok

Med en solid profilhåndbok i bunn, skaper du en troverdig og profesjonell fremtoning som igjen blir tydelig utad. Dette vil sikre deg en sterk og synlig tilstedeværelse i alle relevante kanaler. Dette vil tydeliggjøre identiteten din og bidra til din merkevarebygging. 

Det er mye vi tar hensyn til i arbeidet med profilhåndboken din. 

Bedriftens visjoner, verdier, målgrupper, verbal identitet, typografi og fargepalett gir instruksjoner rundt hvordan man skal bruke elementene i merkevaren på en riktig og effektiv måte. Målet med en profilhåndbok er å opprettholde bedriftens identitet og integritet gjennom alle kanaler.

Typografi

Typografi er en viktig del av din profil. Det underbygger identiteten din og er et uvurderlig virkemiddel for ditt helhetlige designsystem. I vårt arbeid legger vi vekt på nettopp dette, og finner en typografi som underbygger din identitet.

Typografi
Flyer

Flyer

Flyer er en type trykt markedsføring som brukes for å formidle informasjon om et produkt eller en tjeneste til potensielle kunder. De kan være laget i forskjellige størrelser og kan være trykt på forskjellige typer papir.

En flyer hjelper bedriften å kommunisere et budskap på en effektiv måte, samtidig som man konsekvent opprettholder merkevaren og tilbyr et visuelt attraktivt og profesjonelt produkt.

Lager unike design på flyers, blander typografi og grafiske elementer som tilpasses merkevaren/budskapet i flyeren

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.