Visuell kommunikasjon

Identitet, tillit & og tiltrekning.

Visuell kommunikasjon

Er du ute etter en oppussing av din bedrifts identitet? Vil du skape økt gjenkjennelseseffekt og nysgjerrighet?

Det ligger mye arbeid bak en sterk visuell identitet. Farger, former og uttrykk er hjørnesteiner som former det helhetlige uttrykket. En bra logo skal, etter vår mening, speile virksomheten og underbygge personligheten. 

Det er viktig å ha en grafisk profil som ikke bare er gjennomtenkt, men også gjennomført. Den bør prege både intern og ekstern kommunikasjon, slik at den bidrar til identitet og lojalitet innad i bedriften.

Visuelle virkemidler kan være avgjørende for om mottakeren legger merke til nettopp din bedrift.

Innholdsproduksjon:

Visuell kommunikasjon for Oceantech

Branding

Branding er viktig fordi det gir bedriften din en unik personlighet og skiller deg ut fra konkurrentene. Vi gir deg en konsistent visuell profil til bruk i alle kanaler, fra nettside til sosiale medier, slik at kunder enkelt kan gjenkjenne og koble deg til din merkevare.

Det er opp til deg hva du ønsker at logoen og profilen skal inneholde, mens vi sørger for å fremheve bedriftens verdier visuelt.

Profilhåndbok

Med en solid profilhåndbok i bunn, skaper du en troverdig og profesjonell fremtoning som igjen blir tydelig utad. Dette vil sikre deg en sterk og synlig tilstedeværelse i alle relevante kanaler. Dette vil tydeliggjøre identiteten din og bidra til din merkevarebygging. 

Creative direction

Creative direction handler om å kommunisere prosjektets mål på riktig måte. Vi sørger for at de som ser annonsene dine forstår budskapet du formidler. Alt gjøres med riktig målgruppe i fokus. 

Dette innebærer å utvikle et konsept og en visuell stil for å sikre at det visuelle uttrykket er i tråd med målene for prosjektet.

Logo

Visste du for at logoen er bærebjelken for hele profilen din?

En logo skal kommunisere eierskap, kvalitet og verdier. Den skal også ha en gjenkjennelseseffekt, og skape trygghetsfølelse hos eksisterende og potensielle kunder. Kort sagt skal den gjenspeile bedriften.

Typografi

Typografi er kunsten og teknikken med å forme og presentere tekst på en visuell måte. Det innebærer valg av skrifttype, størrelse, farge, linjeavstand, og andre formateringsvalg som kan påvirke lesbarhet og estetikk. Typografi spiller en viktig rolle i design, da det kan hjelpe å formidle budskapet og skape en visuell atmosfære.

Ark og kontormateriell med logo og branding
Roll-up banners for OceanTech

Roll-up banners

Når vi lager ditt roll-up design, er det alltid med målet om å få deg til å synes godt og å bli lagt merke til. Vi har fokus på blikkfang og sørger for at det er en rød tråd i alle ledd. Dette er et populært valg for å promotere produkter eller tjenester på messer, konferanser og andre arrangement.

Flyer

Flyer er en type trykt markedsføring som brukes for å formidle informasjon om et produkt eller en tjeneste til potensielle kunder. De kan være laget i forskjellige størrelser og kan være trykt på forskjellige typer papir.

Print

Brosjyrer

Få ditt budskap ut til potensielle kunder med en profesjonell og attraktiv brosjyre! Vi kan hjelpe deg å skape en brosjyre som skiller seg ut og formidler ditt budskap på en effektiv måte.

Editorial Design

Bli lest og lagt merke til med vår Editorial Design tjenester! Vi kan hjelpe deg å skape en attraktiv og profesjonell layout for magasiner, aviser, bøker eller e-publikasjoner.

Poster Design

Vi kan hjelpe deg å skape en attraktiv og profesjonell poster som skiller seg ut og formidler ditt budskap på en effektiv måte.

Våre designere har ferdighetene og ekspertisen som skal til for å lage postere som er både attraktive og profesjonelle, og som effektivt kommuniserer budskapet og verdiene til bedriften. Vi bidrar med et unikt og kreativt perspektiv til designprosessen og skaper et resultat som skiller seg ut i mengden. 

Banners

En godt designet banner kan øke merkevarekjennskapen og øke trafikken til en nettside eller en butikk. Det kan være viktig å designe bannere som passer til målgruppen og plasseringen for å oppnå best mulig effekt.

Annen print

Merkevareprodukter er en populær form for reklame innen grafisk design. Det kan være alt fra klær, til armbåndsur, til krus og kokebøker med logo eller design relatert til merkevaren. Det gir deg muligheten til å formidle budskapet eller merkevaren din på en mer direkte og personlig måte.

Merch

Merkevareprodukter er en populær form for reklame innen grafisk design. Det kan være alt fra klær, til armbåndsur, til krus og kokebøker med logo eller design relatert til merkevaren. Det gir deg muligheten til å formidle budskapet eller merkevaren din på en mer direkte og personlig måte.

Flyter for Nidaros Hockey

Emballasje

Hvorfor emballasje er viktig:

  • Branding
  • Visuell identitet
  • Produktdifferentiering
  • Økt salg
  • Merkevarekjennskap
  • Produktbeskyttelse
  • Økt kundelojalitet.

Emballasjedesign fokuserer på å designe og formatere emballasjen til produkter. Det kan være alt fra matvarer, til kosmetikk, til elektroniske produkter. Godt designet emballasje kan øke produktets verdi og gjøre det mer attraktivt for kundene. Det kan også formidle budskapet eller merkevaren på en visuelt tiltalende måte.

Digitalt Design

Webdesign

Det er mye arbeid som ligger bak en god nettside. Webdesign er en av hjørnesteinene i slike prosjekter, og dette er noe vi har mye fokus på. I vårt arbeid med alle nettsider lager vi alltid skisser først, slik at design og brukeropplevelse får prioritet. Skissene utarbeides ut fra kundens ønsker og profil, og vi sørger alltid for at de er helt optimalisert til alle typer skjermer.

Animasjoner

Vi skaper et levende uttrykk på de plattformene du selv ønsker, enten det er på nettsiden eller i annonser. Elementer av animasjon gjør deg til en spennende aktør som skiller deg litt ut. 

Når du kommuniserer med animasjoner, vil du kunne styrke merkekjennskapen og underbygge fordelene med dine tjenester eller produkt. Dette vil igjen øke sjansen for flere kunder. 

Vi skreddersyr små og store animerte elementer til deg og ditt behov.

Digitalt design for Teatercafeen
Digitalt design for OceanTech
Digitalt design for Sørstuen

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.