Video

Reklamevideo, kinoreklame, dronevideo, dokumentar og videobanner

Video

Video er uten tvil den mest effektive måten å kommunisere ditt budskap på. Forbrukere ønsker video som medium og markedsføringseffekten er større enn noensinne. Vi sørger for profesjonell gjennomføring fra idestadiet til ferdig produkt, og synliggjør dine styrker i verdens mest effektive medium.

Dronevideo

Med droneopptak får du spektakulære videoer fra et perspektiv som ikke er tilgjengelig for tradisjonelle metoder. Det gjør det også enklere å se steder fra et helhetlig perspektiv, siden du kan fly langt nok unna for å fange hele scenen i et opptak sammenlignet med manuell tilstedeværelse. Dronenes lette vekt gjør dem også svært mobile og selv med deres begrensede batteritid kan de ta flott og unik materiale fra steder der andre kameraer ikke kan nå.

Reklamevideo

Reklamevideoer er et ypperlig verktøy for å formidle et produkt eller en tjeneste på en visuelt og lydmessig tiltalende måte. Det kan være alt fra en kort video til en lengre reklamefilm, og kan brukes i ulike medier som TV, sosiale medier, eller på nettsider.

Videobanner

Video banner er en form for reklame som brukes på nettsider eller i sosiale medier. Det gir deg muligheten til å formidle et produkt eller en tjeneste på en visuelt og lydmessig tiltalende måte til din målgruppe.

Kinoreklame

Dette er et kraftig verktøy for å nå ut til et stort publikum. Det gir deg muligheten til å informere mange mennesker om dine produkter og tjenester. Kinoreklamer blir dessuten veldig ofte husket på i lang tid. husker din kampanje når de ser den på kinolerretet. 

Dokumentar

Dokumentarfilm er et perfekt verktøy for å formidle en historie eller et budskap om virkelige hendelser eller personer. Det kan være alt fra en kort dokumentarfilm til en lengre film og kan være om et bredt spekter av emner. Vi sørger for å fange historien eller budskapet på en ærlig og troverdig måte.

Videoer vi har laget

Orkel Direkte

Inntre Kjeldstad

Prinsenkvartalet

Sørstuen

Grillstad

Bravida

Eb elektro

Kolstad barnehage

Områdeløftet Saupstad-Kolstad

Trondheim kommune

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.