Foto

Matfoto, dronefoto, produktfoto, boligfoto, sportsfoto og portrettfoto

Foto

Et bilde på riktig sted skal fortelle riktig historie. 

Våre fotografer kombinerer sitt fag med kommersiell innsikt, og gir bildene en historie som sender oppmerksomhet i riktig retning.

Din nettsides uttrykk defineres i stor grad ut fra kvaliteten og tanken bak dine bilder. Med en bildebank basert på dine forretningsområder har du alltid materiell når du skal kommunisere et budskap.

Hjelp kundene dine med å bli kjent med deg på et mer personlig nivå. Våre fotografer vil bidra til at du fremstår inviterende og profesjonell. 

Matfoto av forrett
Matfoto av makroner
Jernringer
Menn som arbeider med varmt metall
Hotelldirektør
Mann som sveiser
Et ratt med en hånd som styrer
Brød på veggen i et bakeri
Ild på en rist
Bilde av en baker

Matfoto

For restauranter er gode matfoto viktig for å trekke inn kunder og bygge en sterk og fristende merkevare. Et godt matbilde kan få seerne til å smake maten på avstand og oppmuntre dem til å bestille eller besøke restauranten. Vi har lang erfaring med matfoto fra mange ulike restauranter.

Dronefoto

Ved hjelp av dronefoto leverer vi unike og spektakulære bilder fra et perspektiv som ikke er like tilgjengelig for alle. Dronefoto kan brukes i flere ulike sammenhenger, som eiendomsfotografering, landbruksfotografering, kartlegging, eller til å ta bilder av kommersielle bygninger.

Produktfoto

Vi leverer produktfotoene du trenger, uansett om det er smått eller stort. Det kan være alt fra enkelte varer til komplekse, sammensatte produkter. Det gir deg muligheten til å formidle produktet på en visuelt tiltalende måte, og kan være nødvendig for å vise produktet i nettbutikker eller kataloger.

Portrettfoto

Portrettfoto er et av de mest viktige verktøyene for markedsføring og presentasjon av bedrifter. Det hjelper til med å bygge tillit og troverdighet mellom deg, ditt produkt eller tjenesten og dine kunder. Det er viktig at du velger profesjonelle bilder som gjenspeiler hvem byggeklossene i bedriften din er.

Boligfoto

Boligfoto gir deg muligheten til å presentere boligen på en visuelt tiltalende måte, og kan være nødvendig for å vise boligen i annonser eller på nettsider. Godt utført boligfotografering kan øke salget eller leie av boligen og formidle boligen på en visuelt tiltalende måte.

Sportsfoto

Gode sportsbilder har også evnen til å vekke interesse og forsterke den opplevelsen som mange mennesker har når de følger idrett. I tillegg kan de visuelle elementene i gode sportsbilder bidra til å synliggjøre virksomheten, noe som er spesielt viktig for mindre organisasjoner som prøver å bygge sin identitet.

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Annonsering / Foto / Nettside / Video

Grip Gym

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Branding / Foto / Nettside

Wovv

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Blablabla