Annonsering på SoMe

Facebook, Snapchat, Instagram, LinkedIn, Tiktok og Pinterest

Annonsering på SoMe

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Tiktok
  • Pinterest

Med annonsering på ulike plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat & Pinterest oppnår du en tilstedeværelse som ikke bare er viktig for deg, men også for kundene dine. Skreddersydde annonser med et klart budskap og riktig målretting gjør at du når ut til akkurat de du ønsker å høre fra. Dette er en unik form for merkevarebygging som viser frem bedriften din fra sin beste side.

Annonsering på Sosiale Media
Digital annonsering på SoMe for Polaris Nordmøre

Annonsering skal være en investering – ikke en utgift – og vi vet viktigheten av dokumenterte resultater. Derfor opererer vi med en stor grad av gjennomsiktighet slik at du som kunde skal føle deg trygg på at annonsene fungerer. Du velger selv hvor ofte du ønsker å høre fra oss, enten det er snakk om rapporter, oppdateringer eller møter. 

Nysgjerrig? Gi lyd fra deg, så tar vi en kaffe. 

Facebook Ads

Nå dine målgrupper direkte gjennom Facebook annonser! Vi kan hjelpe deg å skape målrettede annonser som når ut til dine ønskede kunder. Facebooks brukerdata gir deg mulighet for å nå ut til en spesifikk målgruppe basert på demografi, interesser og adferd.

Snapchat Ads

Nå unge og tech-savvy kunder med Snapchat annonser! Snapchat gir deg muligheten til å nå ut til en ung og engasjert målgruppe gjennom kreative og interaktive annonser. Snapchat annonser kan være i form av bilder, videoer, filter eller kart, og gir deg mulighet for å skape en unik og minneverdig opplevelse for målgruppen din.

TikTok Ads

Nå en global og ung målgruppe med TikTok annonser! TikTok gir deg muligheten til å nå ut til en bred og internasjonal målgruppe ved hjelp av korte videoer og musikk.

Instagram Ads

Nå dine målgrupper på en visuelt appellerende måte med Instagram annonser! Instagram gir deg muligheten til å nå ut til en bred og engasjert målgruppe gjennom bilder og videoer.

Pinterest Ads

Nå dine målgrupper gjennom deres interesser med Pinterest annonser! Pinterest gir deg muligheten til å nå ut til en engasjert målgruppe basert på deres interesser og hobbyer ved hjelp av visuelle elementer.

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre

Prosjekter

Se alle

Branding / Foto / Nettside

Rosenborggården

Annonsering / Foto / Nettside / Print / Video

Emilies Eld

Video

Sticos

Branding / Foto / Nettside / Print / Video

Områdeløft Saupstad-Kolstad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.