Takst-Forum Trøndelag

Landets største takstfirma

KUNDE
TAKST-FORUM TRØNDELAG AS

TJENESTER
BRANDING
FOTO
NETTSIDE
PRINT

ÅR
2021 –

Nettsiden til Takst forum

Når landets største takstfirma skulle fornye seg, skjønte vi raskt at dette kom til å bli et stort prosjekt. De ønsket å fremstå som den markedslederen de er, samtidig som de ville ivareta merkevaren og gjenkjennelseseffekten. Behovet for en godt oppdatert profil med fokus på å gi god og fyldig informasjon var noe vi hadde i bakhodet når vi skulle ta fatt på dette.

Målet var å lage en ny, stilren nettside som var enkel å navigere.

Profilhåndbok

For at gjenkjennelseseffekt skulle opprettholdes, var det viktig å ivareta kundens farger i arbeidet med logo og ny profil. Den nye logoen er formet som en plantegning med linjer som representerer bokstavene “TFT”. Ulike elementer fra logoen blir også brukt ulike steder på nettsiden for å styrke merkevaren ytterligere.

Nettside
Nettside

Vi så på dette som en totalløsning hvor alle våre avdelinger var på banen for å gi kunden et best mulig resultat. Med tett samarbeid internt og med kunden, nøye planlegging og samlet struktur fikk både vi og kunden resultatet vi ønsket.

Brosjyre
Konvolutter

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.