Rosenborggården

Sentralt bygg i Trondheim

KUNDE
Rosenborggården

TJENESTER
BRANDING
FOTO
NETTSIDE

ÅR
2022 –

Logoen til Rosenborggården

Rosenborggården – bygget alle i Trondheim har sett, men som få vet hva som finnes på innsiden. Mange kjenner nok til bygget som “Industribygget”. Den sentrale plasseringen gjør Rosenborggården til et trafikalt knutepunkt for både ansatte og besøkende, og de luftige og fine lokalene gjør det til en arbeidsplass man trives på.

Kopper med logen til Rosenborgården

Kunden hadde et ønske om å etablere Rosenborggården som et solid navn i Trondheim, slik at de igjen blir en attraktiv plass for nye leietakere. I vårt arbeid har vi hatt fokus på at dette er en bærekraftig aktør som leverer kvalitet og skaper tillit. For å underbygge dette har vi sett nøye på bedriftens tjenesteområde og brukt dette til å gjenspeile bedriftens identitet og formål.

Logosymbolet består av en “kartmarkør” som symboliserer beliggenheten, i tillegg til linjer som representerer de strukturelle profilene i “hjertet av bygget”.

Visittkort med Logoen til Rosenborggården
Visittkort med Logoen til Rosenborggården
Trykksaker med branding for Rosenborggården

Problemstilling: de ønsket å fortelle mer om hva som finnes på innsiden av Rosenborggården – alle har sett bygget men få vet hva som er på innsiden.

Bakgrunnen: ønsker å tiltrekke flere potensielle nye leietakere i fremtiden. Hadde ingen profil fra før, ville etablere Rosenborggården som et navn, Stentofongården/bygget på folkemunne. Ville etablere en kjent tilværelse i byen og løfte frem mulighetene.

Grafisk profil, planleggingsmøter, idemyldring, møter på alle tjenester, tett samarbeid. 

Bygget gir mange muligheter, er allsidig og flinke til å tilpasse seg leietakeren, vise fram hvor fornøyde de som er der er, sentral arbeidsplass, dagens standard på alt i bygget. 

T-shorte med logoen til Rosenborggården

Starter du et nytt prosjekt?

Visuell kommunikasjon

Vi bygger grunnlaget for merkevaren din: autentisk for den du er, relevant for kundene dine og annerledes enn konkurrentene dine.

Tjenester

Branding

Pil til høyre

Digital design

Pil til høyre

Print

Pil til høyre

Web

Vi muliggjør den daglige interaksjonen publikum har med merkevaren din. Å se på opplevelsen din på en merkevareledet måte sikrer sammenhengende oppførsel på tvers av alle kontaktpunkter.

Tjenester

Nettside

Pil til høyre

Nettbutikk

Pil til høyre

Programmering

Pil til høyre

Innholdsproduksjon

En engasjerende video, levende bilder eller en fengslende tekst selger virksomheten på en spennende og profesjonell måte. Ikke minst fungerer dette som byggeklosser i ditt digitale utstillingsvindu.

Tjenester

Foto

Pil til høyre

Video

Pil til høyre

Tekstforfatting

Pil til høyre

Digital markedsføring

Ønsker du økt synlighet i viktige kanaler? Vil du møte kundens behov tidlig i kundereisen?

Tjenester

Google Ads

Pil til høyre

SEO

Pil til høyre

Annonsering på SOME

Pil til høyre
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin blandit lacus auctor tortor hendrerit, a dictum enim bibendum.